josefin malmström

BARA MÅÅÅÅSTE VISA

Kategori: Allmänt

Bästa bilden från Paris

ON BLOGG-FIRE

Kategori: Allmänt

Ja det är väl lika bra att updatera när lusten väl faller på. Veckan som passerade spenderades på stranden med syster och systerdotter, Måndag till onsdag i Ystad och sen tog vi oss hem till Lövet för att fira mamma och pappas födelsedagar när de kom hem från två veckor i Italien. Tror att Siljes närvaro var den bästa presenten de kunde få. I torsdags blev det en sväng till Borstahusen och sen Ystad igen. Maken Netterheim var på träningsläger med laget aka hellweek varpå jag fick agera nanny. Lite sommarbilder från veckan som gått...
När nannyn är på besök passar Silje på att använda leksaksvaskens propp som napp
Sommarfötter
Första stranddagen i Ystad
Ystad
Silje börjar trivas och ville gärna se ut som när moster solar

POJKAR BLIR MÄN

Kategori: Allmänt

Läste någonstans att pojkar blir män först vid 27 års ålder. Öh kom igen nu pojkar and get some balls!!!

SKARA SOMMARLAND

Kategori: Allmänt

I lördags packade jag väskan och tog mig upp till Hallsberg för att träffa exet-kexet. Igår var vi på skara sommarland med kidsen. Vi hade supermysigt och sprang runt som tokar mellan de olika åkattraktionerna. Riktigt myspys att umgås med barnen igen. 
 
 
Två busfrö på väg till Skara
Som åker karusell
 
Denna vecka är en speciell vecka. Det är bröllopsvecka - iiiiihhhh! Åh vad denna helgen ska bli bra. Och det börjar med trevligheter redan på torsdag :) 

OSLO

Kategori: Allmänt

Idag har mycket tankeverksamhet berört Norge och Oslo. Det är konstigt hur en tragisk händelse kan få en att minnas vissa saker kring den dagen det hände i detalj. Förra året var Mats, jag och Johan ute på en liten ö i Vättern. Fiskade och grillade. Men jag satt mest med Johans smartphone och uppdaterade nyhetssajter. Minns hur vi var på Willys och handlade innan vi åkte och hur jag fick höra om bomben på radion. Och att det inte var förrän vi var på väg mot sjön som jag fick veta om Utöya. Det händer mycket tragiskt i världen varje dag, men när sker så nära känns det på ett annat sätt. 
 
All min kärlek till Norge!

NYTT SKIT

Kategori: Allmänt

Nu överger jag min studentblogg. Orkar inte pimpa layouten nu, men jag tror att det kommer, eller så behåller jag den som den är. Det återstår att se.