josefin malmström

I PARIS

Kategori: Allmänt

Nu är jag på plats. Har varit och ätit sushi lunch med Erika och några av hennes kollegor. För tillfället sitter jag och smider planer över hur denna vecka ska läggas upp. Vill hinna med en hel del. Men nu lite powernap innan vi ska på någon form av spännande aw. Jag är galet trött efter att klockan ringde 04 imorse/natt. 
natti natti

GOD JUL!!!

Kategori: Allmänt

Julafton är nu över och året är snart slut. Det är bra galet tycker jag. Mitt nyårslöfte till mig själv är att bli vuxen på nytt. Gillar inte tonårstrotsen jag kommit in i efter dessa månader hos föräldrarna. 
 
De sista dagarna har gått snabbt och nästkommande kommer också att pina iväg känner jag. Snart befinner jag mig i Paris och år inte åter på svensk mark förrän den 4:e januari och den 5:e januari ska jag på bal. 
 
Onsdag till torsdag var jag i Göteborg och hade mys. I fredags var det julfest med jobbet. I lördags var Josef och skulle träffa mina föräldrar, samt Netterheims, för första gången. I söndags var mormor och morfar på besök och igår var det julafton vilket för min del innebar jobb. Idag är jag öm och trött och ska strax börja packa eftersom jag åkerb tidigt på torsdag morgon.
 
Jag har en gedigen lista över saker jag vill shoppa i Paris, med andra ord hoppas jag på extrem feting rea. Vilket jag tyvärr tror drar igång efter att jag åkt hem. 
 
 
 
Här sitter jag och (en sjuk) Josef i lördags. Det är organiserat kaos under julklappsutdelningen och Siljisen tar alla paket hon kan komma över. 
 
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !